USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ YHTEISTYÖSTÄ

Kuinka tilaan Tiimiakatemialta?

Tiimiakatemialta tilaaminen on helppoa. Lähetät vain lomakkeeseen tarjouspyynnön tai soita suoraan yhdelle valmentajista. Voit myös halutessasi olla suoraan yhteydessä tiimiyrityksiin. Lomakkeella lähetetyt tarjouspyynnöt eteenpäin parhaiten tehtävään soveltuvalle tiimiyritykselle. Heti, kun tehtävänanto on saatu delegoitua oikeaan osoitteeseen Tiimiakatemialta otetaan teihin yhteyttä.

Kuinka päätätte mikä tiimiyritys tarjoukseen vastaa?

Tarjous laitetaan yleiseen hakuun tiimiyrityksille, joista valmentajat antavat tehtävän suoraan heidän mielestään pätevimmälle toimijalle.

Pitääkö tässä täyttää jotain lomakkeita ja saada opettajilta hyväksyntä yhteistyölle?

Ei. Tämä on normaalia b2b-toimintaa. Jokainen Tiimiakatemian opiskelija/tiimiyrittäjä toimii osuuskunnassa ja voi laskuttaa palveluista sen kautta.

Montako yritystä Tiimiakatemialla toimii?

Kaikkina aikoina 9-12 kappaletta ja jokaisessa on keskimäärin 10 tiimiyrittäjää. Yritysten lukumäärä vaihtelee, koska valmistuvat tiimiyrittäjät lähtevät vuoden vaihteen jälkeen maailmanympärysmatkalle.

Voinko palkata koko Tiimiakatemian?

Voit toki, laskutus yleensä hoidetaan kuitenkin yhden tiimiyrityksen kautta. Tämä ei vaadi asiakkaalta erityistoimenpiteitä, koska haluamme asioinnin kanssamme olevan yksinkertaista.

Haluan nähdä toimitilanne, kuinka se onnistuu?

Helposti. Soitat vain valmentajalle, vierailupäällikölle tai sitten suoraan tiimiyrittäjälle ja sovit tapaamisen. Voitte myös varata itsellenne perehdyttävän vierailun, jolloin vierailupäällikkömme kierrättää teitä toimitiloissamme. Lisätietoa: http://tiimiakatemia.fi/fi/info/vieraile-tiimiakatemialla/

Minulta epäilyttää tilata teiltä, mikä neuvoksi?

Pyydä tyytyväisyystakuu tai tulospalkkaus, tällä tavoin voit karsia oletetun riskisi minimiin. Emme voisi tehdä kovinkaan kaksista bisnestä, jos kaikki asiakkaamme olisivat tyytymättömiä.